lach op vrijmarkt

Lach op vrijmarkt,

De koning was jarig en dat was voor ons reden om op een ludieke manier op de vrijmarkt in het mooie Vledder te staan.

We hadden allemaal leuke spullen meegenomen en om het aan de man te brengen hadden we geen wisselgeld meegenomen maar een mond.  Wanneer mensen vroegen wat de prijs was van één van onze geweldige tweede hands dingen, zeiden wij dat het bijvoorbeeld een compliment, een mop, een tekening of een liedje kostte. Mensen verwachten het niet en er ontstaat een leuke conversatie, een probleem of een hoop gelach. Precies waar het ons om te doen was, het onverwachte is de leukste prijs, van wie was dat ook alweer…….

Onze opbrengst aan het einde van de vrijmarkt was, twee moppen (1 schuine), twee leuke tekeningen (zie foto onder), drie toffe complimenten, een paar goede anekdotes en we hadden een stickervel met op elke sticker de naam van Peter. Je raadt het nooit maar we hebben Peter gevonden en hij was super blij met zijn stickers. Zo blij dat hij het stickervel voor zichzelf wilde houden en niet wilde delen met zijn kinderen, want ja, zijn naam stond erop.

Er was ook iemand die boos wegliep toen we aangaven dat hij het product voor een mop mocht hebben. Hij dacht dat we hem voor de gek aan het houden waren. Verder hebben we een hoop leuke gesprekken met mensen gehad en hoop gelachen, dus lang leve de koning.