Kleine lachjes

Kleine gevonden lachen, voor het oprapen, gewoon op straat

Kerst pakketten
In ons dorp komt de postbode elke dag met een vrolijke lach langs. Vaak vinden we leuke post in onze brievenbus. Van ons vrijwilligerswerk kregen we beide een kerstpakket, maar met onze wil om sober te leven was dat wel erg veel luxe. We vonden dat onze postbode hard genoeg moest werken door kou en weer en wind en dus hebben we haar ons kerstpakket gegeven.
De volgende dag vonden we een kaartje in onze brievenbus 🙂

EPSON MFP image

Van Sint en Piet
We wonen momenteel in een flat en omdat we het zo grappig vonden dat er op een dag twee paar schoenen buiten een voordeur in de gang stonden hebben we daar in een vrolijke bui 2 repen chocola ingestopt.
Het voorval waren we alweer vergeten, tot er op een dag een briefje en een kaart op die plek lagen.
Als dit geen leuke manier is om je buren te leren kennen….


Op de duitse trein
Tja, daar kunnen we ons wel in vinden:Stoepkrijt en Strand
Met beide kan je tekenen en kleine wezens even in de wereld toevoegen. Wellicht worden ze gezien, of niet, en na een regenbui zijn ze weer weg. Even plotseling als ze gekomen waren…


Verboden voor (alle!) honden
is het u ooit opgevallen? Dat de honden-borden wereld een weerwar van (honden) soorten is? Voor elke hond wat wils. De ene gemeente wil niet dat de teckel op de stoep poept, de andere gemeente handhaaft meer de Duitse Herder….
Verzamel ze alle 1000…


Onhandig gekozen
Soms toch beter de naam van de firma op de bus ook checken met de deur open, voor dat de definitieve bestickering wordt geplakt.


Een grappig bord
Hier hebben we tijdens het zwerfafval ruimen de lege blikjes laten liggen.